Letný DJ Večer na Žilinskej Tržnici

Pripravte sa na nezabudnuteľný hudobný zážitok! V piatok 12. júla 2024 od 18:00 do 22:00 sa na Žilinskej Tržnici uskutoční jedinečný Letný DJ Večer. Tento večer bude patriť DJom zo zoskupenia SwineDaily, ktorí vám prinesú tú najlepšiu hudobnú atmosféru a spríjemnia horúce letné chvíle.

 

Hudobný zážitok na Tržnici

Čaká vás skvelý mix rôznych hudobných žánrov, ktoré vás nenechajú chladnými. Od chilloutových beatov až po energické tanečné rytmy – DJi zo SwineDaily vám prinesú pestrú hudobnú paletu, ktorá poteší každého milovníka kvalitnej hudby. Letná tržnica sa premení na dynamický tanečný parket pod hviezdami, kde si môžete užiť nezabudnuteľný večer plný hudby a zábavy.

Tešíme sa na vás!

Nenechajte si ujsť Letný DJ Večer na Tržnici v piatok 12. júla od 18:00 do 22:00. Príďte a zažite nezabudnuteľný večer plný hudby, zábavy a dobrej nálady. Tešíme sa na vašu návštevu!

Ak máte záujem o spoluprácu alebo predaj na Tržnici, kontaktuje nás telefonicky na čísle +421 918 425 168, mailom na info@trznicazilina.sk alebo vyplňte registračný formulár.