Dožinky na Žilinskej tržnici: Oslava úrody a tradičných hodnôt

Dožinky na Žilinskej tržnici

Príďte osláviť koniec leta a úrodu na Dožinky na Žilinskej tržnici! Toto výnimočné podujatie sa uskutoční v sobotu 24. augusta a ponúkne vám bohatý program plný tradičných zvykov, hudby, jedla a zábavy.

 

Tradičná oslava úrody

Dožinky sú oslavou úrody a práce našich farmárov. Na tržnici budete mať možnosť stretnúť miestnych poľnohospodárov, ktorí vám predstavia svoje najlepšie produkty. Či už ide o čerstvú zeleninu, ovocie, med alebo domáce výrobky, určite si prídete na svoje a odnesiete si domov niečo chutné a kvalitné.

Hudobný program

Počas celého dňa sa môžete tešiť na pestrý hudobný program. Naši talentovaní hudobníci vám spríjemnia deň svojimi vystúpeniami a postarajú sa o skvelú atmosféru. Hudba bude znieť po celej tržnici a dodá podujatiu tú pravú dožinkovú náladu.

Komunitná atmosféra

Naše podujatie je skvelou príležitosťou na stretnutie s priateľmi, rodinou a susedmi. Dožinky sú predovšetkým o spoločnej oslave a zdieľaní radosti z úrody a úspechov. Príďte sa porozprávať, zasmiať sa a stráviť príjemný deň v spoločnosti ľudí, ktorí majú radi tradičné hodnoty a dobrú náladu.

Nenechajte si ujsť Dožinky na Žilinskej tržnici!

Príďte a oslávte s nami Dožinky na Žilinskej tržnici 24. augusta. Vidíme sa tam! 🌾🎶🍏

Ak máte záujem o spoluprácu alebo predaj na Tržnici, kontaktuje nás telefonicky na čísle +421 903 643 918, mailom na info@trznicazilina.sk alebo vyplňte registračný formulár.