Wossap Žilina: Rozlúčka s Letom na Tržnici!

Rozlúčka s Letom na Tržnici!

Leto sa chýli ku koncu, no to najlepšie ešte len prichádza! 20. septembra 2024 sa na Žilinskej Tržnici uskutoční jedinečný event Wossap Žilina, ktorý pripravujeme v spolupráci s @quake_rave. Tento deň bude plný skvelej hudby, kreatívnej módy a, samozrejme, nezabudnuteľnej atmosféry.

 

Čo vás čaká?

Hudba, DJ sety a dobre vibrácie: Event odštartuje už o 15:00 a potrvá až do skorých ranných hodín. Môžete sa tešiť na hudobné sety DJov zo SwineDaily a Quake Rave, ktorí vám prinesú mix elektronickej hudby, hip-hopu a ďalších moderných žánrov. Taktiež nebude chýbať smoke point od Czech Hookah Club, ktorý dotvorí celkovú atmosféru eventu.

Módna a umelecká zóna:

Ak máte radi módu a podporujete mladých lokálnych dizajnérov, budete nadšení. Na Wossap Žilina dostanú priestor začínajúci dizajnéri, ktorí predvedú a predajú svoje jedinečné kúsky. Je to skvelá príležitosť, ako podporiť mladé talenty a odniesť si niečo originálne.

Literárny kútik s festivalom ZLF

Okrem hudby a módy sa na Wossap Žilina spojíme aj s Žilinským literárnym festivalom (ZLF). Pre všetkých milovníkov kníh pripravujeme špeciálnu zónu, kde si budete môcť vymeniť svoje prečítané knihy za nové tituly. Prineste svoje obľúbené knihy a odíďte s čerstvou literárnou inšpiráciou!

Kedy a kde?

  • 🗓️ Dátum: 20. septembra 2024
  • 📍 Miesto: Tržnica Žilina, Laurel & Hardy
  • Čas: 15:00 – 22:00 – 22:00 – 4:00

Vstup na dennú časť podujatia je úplne zadarmo, takže neváhajte a pridajte sa k nám. Pripravte sa na rozlúčku s letom, ktorá prinesie skvelú hudbu, módu, literatúru a jedinečný zážitok. Tešíme sa na vás!

Poznačte si dátum a vidíme sa na Tržnici!

#WossapZilina #TržnicaŽilina #DJSet #QuakeRave #SmokePoint #LiterárnyFestival #VymenaKníh #RozlúčkaSLetom #Komunita

Ak máte záujem o spoluprácu alebo predaj na Tržnici, kontaktuje nás telefonicky na čísle +421 903 643 918, mailom na info@trznicazilina.sk alebo vyplňte registračný formulár.


Školský Swap na Tržnici: Príďte si vymeniť školské pomôcky!

Školský Swap na Tržnici: Príďte si vymeniť školské pomôcky!

Po úspešných letných swapoch a DJ večeroch prichádza Žilinská Tržnica s ďalšou skvelou akciou pre komunitu – Školský Swap. Tento jedinečný swap sa uskutoční v sobotu, 7. septembra, od 9:00 do 13:00, a ponúkne možnosť obnoviť školské potreby pred začiatkom školského roka.

 

Vymieňajte, recyklujte a podporte udržateľnosť

Školský swap je určený pre všetkých, ktorí majú doma nepotrebné školské pomôcky, tašky, peračníky či úbory, ktoré už nevyužívajú. Príďte a nájdite týmto veciam nových majiteľov! Zároveň si môžete odniesť užitočné školské potreby, ktoré sa vám zídu v novom školskom roku. Táto akcia je skvelou príležitosťou, ako podporiť udržateľnosť a recykláciu v duchu „z druhých rúk“ – pretože to, čo už nepotrebujete vy, môže byť presne to, čo niekto iný hľadá.

Hudobný sprievod od Dominiky Belanskej

Celé podujatie bude dopĺňať príjemná hudobná atmosféra. O ňu sa postará talentovaná hudobníčka Dominika Belanská so svojím projektom MED. Jej melódie prinesú do tržnice pokoj a radosť, čím ešte viac spríjemnia celý deň.

Čo všetko môžete priniesť?

  • Školské tašky
  • Peračníky
  • Úbory a cvičebné oblečenie
  • Zošity, perá, ceruzky a iné školské potreby

Príďte a zapojte sa do tejto komunitnej akcie, kde môžete nielen pomôcť ostatným, ale aj sami nájsť potrebné veci pre seba či svoje deti. Školský swap je príležitosťou, ako sa pripraviť na nový školský rok ekologicky, zodpovedne a s ohľadom na našu planétu.

Tešíme sa na vás na Žilinskej Tržnici!

 

Ak máte záujem o spoluprácu alebo predaj na Tržnici, kontaktuje nás telefonicky na čísle +421 903 643 918, mailom na info@trznicazilina.sk alebo vyplňte registračný formulár.