Premietanie Best of Fest Anča 2023 na Žilinskej Tržnici

Pripravte sa na jedinečný filmový zážitok priamo na Tržnici! V piatok 28. júna 2024 o 21:00 sa uskutoční premietanie najlepších animovaných filmov z Fest Anča 2023. Tento večer vám ponúkne výber ocenených snímok a obľúbených animácií, ktoré boli prezentované na medzinárodnom festivale animácie Fest Anča minulý rok. Atmosféra tržnice sa premení na kino pod hviezdami, kde sa môžete ponoriť do fascinujúcich príbehov a vizuálnych zážitkov. Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť stráviť príjemný večer plný umenia a kreativity priamo v srdci Žiliny.

 

O Festivale Fest Anča

Fest Anča je medzinárodný festival animácie, ktorý sa koná v Žiline. Tento rok, od 25. do 30. júna 2024, sa festival nesie v téme „NOČNÁ MORA“ a ponúka širokú paletu animovaných filmov z celého sveta, prednášky, výstavy a koncerty. Hlavným hosťom bude nezávislý režisér Nikita Diakur, známy svojou originálnou estetikou a inovatívnym prístupom k animácii. Fest Anča je jedinečný festival na Slovensku, ktorý svojimi aktivitami zvyšuje povedomie o animovanom filme ako plnohodnotnej umeleckej forme.

Viac informácií nájdete na Fest Anča.

Ak máte záujem o spoluprácu alebo predaj na Tržnici, kontaktuje nás telefonicky na čísle +421 903 643 918, mailom na info@trznicazilina.sk alebo vyplňte registračný formulár.