Letné DJ večery na Žilinskej Tržnici pokračujú

Pripravte sa na nezabudnuteľný hudobný zážitok! V piatok 26. júla 2024 od 18:00 do 22:00 sa na Žilinskej Tržnici uskutoční jedinečný Letný DJ Večer. Tento večer bude opäť patriť DJom z hudobného webmagazínu Swine Daily, ktorí vám prinesú tú najlepšiu hudobnú atmosféru a spríjemnia horúce letné chvíle.

 

 

Pripravte sa na čerstvý mix nekonvenčnej elektronickej hudby, hip-hopu, jazzu, house music, či to najlepšie z pestrých žánrov, ktoré pochádzajú z Latinskej Ameriky či Afriky. Od príjemnejšej pomalej atmosféry sa hudba určite dostane do svižnejšieho tanečného tempa. Osvieženie si môžete zakúpiť v spriaznenom podniku Czech Hookah Club – Smoke Point.

Nenechajte si ujsť Letný DJ Večer na Tržnici v piatok 26. júla od 18:00 do 22:00. Príďte a zažite nezabudnuteľný večer plný hudby, zábavy a dobrej nálady. Tešíme sa na vašu návštevu! Ďalšie dva eventy zo série štyroch letných DJ večerov sa následne uskutočnia 17. a 22. augusta.

Ak máte záujem o spoluprácu alebo predaj na Tržnici, kontaktuje nás telefonicky na čísle +421 918 425 168, mailom na info@trznicazilina.sk alebo vyplňte registračný formulár.